Wat doen wij?

Hoe kunnen wij helpen?

Als schoonmaakgroothandel zijn wij iedere dag bezig met het invullen van de behoeften van onze klanten. Om u een goed beeld te geven van wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen hieronder een overzicht van onze services.

montage dispenser
Dispenser montage

Wij monteren en demonteren sanitaire dispensers op de door u gewenste locatie. Bij het monteren vullen wij de dispensers en nemen de oude dispensers weer mee.


service-nilfisk
Machine onderhoud

Wij onderhouden uw schoonmaak machines. Wilt u jaarlijks of op afroep een machine laten onderhouden? LSG maakt gebruik van een groot netwerk aan monteurs door heel Nederland.


werkkast
Werkkast leveringen

Om uw medewerkers te ontlasten kunnen wij de leveringen voor u in de werkkast laten zetten. Dit kan op gewenste momenten en wij maken graag afspraken op maat me uw bedrijf.


verbruik dispensers
Verbruik dispensers

Naast het inrichten van uw sanitaire ruimte kunnen wij ook een calculatie maken van het verbruik per locatie. Hiermee kunnen wij uw inzicht geven in de jaarlijkse kosten.


magazijn
Eigen magazijn

Wij leveren vanuit ons eigen magazijn in Leeuwarden. Onze magazijnmedewerkers zetten uw orders klaar en deze worden per transporteur of eigen chauffeur geleverd.


vaatwas advies
Keuken advies

In samenwerking met onze fabrikanten kunnen wij uw complete keuken voorzien van een hygiene advies en uw vaatwasser voorzien van een passende doseer pomp.


origo complete
Opstart ondersteuning

Het opstarten van een nieuw object kost al genoeg energie en stress. LSG zorgt er voor dat uw nieuwe materialen geleverd worden in de werkkast op het gewenste moment.


leasse machines
Machines leasen of kopen

Een nieuw object met een kortlopend contract en dan wel of niet een nieuwe machine kopen? LSG biedt de oplossing door machines te leasen met een door u aangegeven looptermijn.


machine advies
Machine advies & demo

Wij geven advies op de werkvloer welke machine het meest geschikt is voor uw vloer en toepassing. Daarnaast demonstreren wij de machine om inzicht te geven in gebruik.


training op locatie
Training op locatie

Wij geven training aan uw medewerkers op het gebied van schoonmaak of specialistische reiniging in onze trainingsruimte. Desgewenst geven wij training op locatie.


linnenwas advies
Wasmachine installatie

In samenwerking met onze partners kunnen wij uw wasmachines voorzien van doseer pompen en deze laten onderhouden door de monteurs van onze fabrikanten. 


snelle levering
Snelle levering in NL & BE

LSG beschikt over eigen transport en maakt daarnaast gebruik van partners op het gebied van logistiek. Hierdoor kunnen wij < 48 uur leveren in heel Nederland & België.


dispensers kopen
Dispensers huren of kopen

U wilt een nieuwe inrichting qua dispensers en daarbij kunt u kiezen om te huren, kopen of de dispensers in bruikleen te nemen. Wij komen graag langs voor een passend advies.


advies specialistisch
Specialistisch advies

Onze specialist komt graag bij u langs voor een advies met betrekking tot specialistische reiniging van gevels, graffiti, kunststof & aluminium, vloeronderhoud, etc.


chemie ontwikkelen
Eigen reinigingsmiddelen

LSG biedt uw bedrijf de mogelijkheid om een eigen product te ontwikkelen met een eigen receptuur in een door u gewenste verpakking. De samenstelling kunt u grotendeels bepalen.


private label
Private label producten

Heeft u altijd al uw eigen lijn reinigingsmiddelen willen hebben? Wij maken samen met u een eigen lijn reinigingsmiddelen met een eigen ontwerp etiket.


bestelsysteem online
Online bestelsysteem

Schoonmakers werken dag en nacht plus 7 dagen per week. Bestellen kan dan lastig zijn, niet met het online bestelsysteem van LSG waarmee u 24/7 kunt bestellen op locatie.


vaatwas advies
Gratis advies

Onze eigen adviseurs geven altijd een gratis en vrijblijvend advies en indien nodig nemen wij de professionals van de fabrikanten mee naar uw locatie voor een passend advies.


Recente projecten

Om u een beter beeld te geven van wat wij zoal doen in de praktijk laten wij via onderstaande berichten zien wat en waar wij zoal mee bezig zijn. 

i-mop xxl
I-mop XXL geleverd aan zwembad

Zwembad kiest voor de i-mop XXL om flexibel te kunnen werken in de kleedruimten van het zwembad.

i-mop XL
Twee i-mop XL machines geleverd aan zwembad
Zwembad kiest wederom voor de i-mop XL en vervangt twee i-mop machines.

i-mop lite
I-mop Lite geleverd aan schoonmaakbedrijf
Schoonmaakbedrijf kiest voor de i-mop Lite voor de schoonmaak van kleine ruimten en doordat deze makkelijk mee te nemen is in de auto.

Ons team


Wij zijn trots op ons team van LSG, de mensen die elke dag weer voor u klaar staan om te helpen met een passend advies, snelle leveringen en het helpen van uw mensen op de werkvloer.