Over ons

Passie voor schoonmaak

LSG is ontstaan in 2015 door en voor mensen met passie voor het schoonmaak vak. Iedere dag zijn wij bezig om de schoonmakers en glazenwassers te ondersteunen met een passend product, advies en ondersteuning op de locaties.

Samenwerken met fabrikanten

Als leverancier van schoonmaakbedrijven, glazenwassers en andere bedrijven waar schoonmakers actief zijn willen wij een gedegen advies neerleggen. Deze adviezen moeten voldoen aan de huidige markt en tijd waarin wij leven. Door intensief samen te werken met onze fabrikanten blijven wij op de hoogte over de ontwikkelingen in de markt en de ontwikkelingen van producten en methodieken die worden gebruikt op de werkvloer.

  • Samenwerken met fabrikanten
  • Productinnovaties
  • Trainingen over nieuwe ontwikkelingen in de markt
Eigenaren

LSG BV

In 2015 zijn wij begonnen met LSG en vanuit onze jarenlange ervaring in de schoonmaak en als leverancier van schoonmaakproducten, machines en sanitaire benodigdheden. Inmiddels zijn wij met meerdere adviseurs werkzaam in heel Nederland.

Arjen - mede eigenaar
Arjen Veenstra
Arjen is operationeel eindverantwoordelijk binnen LSG en is het gezicht voor de klanten die onze vestiging in Leeuwarden bezoeken.
Dennis - mede eigenaar
Dennis Liezenga
Dennis is eindverantwoordelijk voor de verkoop en financiën binnen LSG en is samen met de adviseurs actief in heel Nederland.
Peter Liezenga
Peter Liezenga
Peter is eindverantwoordelijk voor de inkoop en het verbeteren van de processen binnen LSG.

Merken en fabrikanten

Als groothandel leveren wij op basis van de behoefte van onze klanten, hieronder een overzicht van de merken die wij ondermeer voeren in ons assortiment.