Machine onderhoud/lease

Onderhoud machines

LSG is leverancier van een groot assortiment schoonmaakmachines, deze schoonmaakmachines mogen wij aanbieden met een service onderhoudscontract waarmee u de levensduur van de schoonmaakmachine behoorlijk kunt verlengen. LSG werkt nauw samen met een landelijk dekkend netwerk van onderhoudsmonteurs. Hiermee zorgen wij er voor dat uw machine altijd door een expert kan worden onderhouden. Wilt u meer weten over deze onderhoudscontracten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@lsgbv.nl of via 085-7920220.

Lease machines

Wilt u uw liquide middelen in uw bedrijf houden en uw schoonmaakmachine leasen i.p.v. kopen? LSG biedt u de mogelijkheid om uw machine onder te brengen bij een van onze partners the lease factory. Wij zorgen er voor dat uw aanvraag kan worden ingediend bij onze partner the lease factory en bij goedkeuring zullen wij de schoonmaakmachine aan uw bedrijf leveren. Via de volgende link kunt u de internetsite bezoeken van onze partner the lease factory

Via deze link kunt u direct naar de leasecalculator om te berekenen wat uw machine per maand gaat kosten.

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij nemen graag de mogelijkheden met u door.