Dispensers en montage

Bruikleen of kopen van dispensers;

LSG levert dispensers in bruikleen of u kunt de dispensers bij ons kopen. 

Indien u kiest voor een bruikleen overeenkomst dan gaat u een meerjarige verbintenis met ons aan en bent u verplicht om gedurende de looptijd van het contract de vullingen van de desbetreffende fabrikant bij ons af te nemen. Het voordeel is dat u een kleine vergoeding betaald voor het in bruikleen verkrijgen van de dispensers, het nadeel is dat u niet zelf kunt kiezen welke vullingen u in de dispensers stopt.

Daarnaast bieden wij de optie om dispensers bij ons te kopen, in verhouding betaalt u uiteraard meer voor de dispensers dan dat u deze in bruikleen bij ons afneemt. Het grote voordeel is dat u zelf eigenaar bent van de dispensers en u zelf kunt bepalen wat u er in stopt en wat u met de dispensers doet. Kortom bij ons heeft u de keuze om de beste constructie voor uw bedrijf te kiezen.

Montage dispensers;

Wij bieden uw bedrijf de mogelijkheid om de dispensers bij u op te komen hangen, daarvoor rekenen wij een standaard tarief van € 10,00 excl. BTW per dispenser. Mochten er bij het ophangen van de dispensers oude gedemonteerd moeten worden dan doen wij dit voor € 2,50 excl. BTW per dispenser. 

LSG berekent voorrijkosten bij het monteren van dispensers als er minder dan 30 dispensers gemonteerd moeten worden. De voorrijkosten bedragen dan 50,00 Euro exclusief BTW.

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van dispensers en montage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.