• TASKI AERO BP B Li-Ion Starter Kit EURO

De TASKI AERO BP rugstofzuiger levert de beste prestaties, gebruikscomfort en lichtgewicht in zijn klasse.

TASKI AERO BP

De TASKI AERO BP is ideaal voor onder andere trappenhuizen, liften en entrees. Lichtgewicht, stil en compact ontwerp gecombineerd met grote zuigkracht en flexibiliteit.

TASKI AERO BP biedt u:

 • Licht, stil en discreet

 • Comfort en ergonomie

 • Flexibiliteit en autonomie • Prestaties

  Licht, stil en discreet

  De AERO BP is perfect voor onder andere trappenhuizen, liften en entrees. Het batterij model is uitermate geschikt voor transport, vrijetijds sector en drukke ruimtes. Overal waar door de aanwezigheid van mensen, veiligheid een prioriteit is. Het lage gewicht en geluidsniveau wordt bereikt door slim ontwerp en materialen zonder dat de prestaties worden beinvloed of warmte ontstaat. Licht met een compacte vorm en laag geluidsniveau voor discreet stofzuigen.

  Comfort en ergonomie

  Laag totaal gewicht is essentieel voor elke rugstofzuiger. Met slechts 4,7 kg (kabel versie) en 5,3 kg (batterij versie), behoort de AERO BP tot de lichtste stofzuigers die er beschikbaar zijn. Het slimme ontwerp en comfortabele draagbanden gemaakt van hi tech materialen die ook in de beste rugzakken worden gebruikt, leveren nagenoeg perfecte gewichtsverdeling en buitengewoon draagcomfort.

  Flexibiteit / Autonomie

  Drie in één; rugstofzuiger, sledestofzuiger en blazer. Beide modellen kunnen eenvoudig en snel veranderen in een super compacte stofzuiger op wielen of een bladeren, zand of vuilblazer. Om kosten te besparen en flexibiliteit te verhogen worden dezelfde lithium batterij en lader gebruikt die ook voor de TASKI swingo 150 schrobzuiger worden gebruikt.

  De AERO BP heeft een werktijd van 30 minuten en herlaad in slechts 90 minuten. Extra batterijen zijn beschikbaar voor nog meer autonomie.

  Prestaties

  De EU Eco Label Rating wordt bepaald door de totale prestaties. De AERO BP kabel versie scoort sterk met een A label. De AERO BP lithium levert een betrouwbare 22 l/sec terwijl de kabel versie een superieure 30 l/sec zuigkracht levert. De optionele turbo zuigmond levert extra krachtige reinigingsprestaties.

  370W motor, werkduur batterij 30 minuten, laadtijd 90 minuten, gewicht met batterij 5,3 kg, stofzak inhoud 4,5 liter.

  Wilt u meer informatie over deze machine? Neem dan gerust contact met ons op.

  De machine wordt standaard geleverd met oplader en twee batterijen.

  Verpakt per stuk.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

TASKI AERO BP B Li-Ion Starter Kit EURO

 • €1.658,37

 • Inclusief BTW: €2.006,63

Tags: TASKI AERO BP B Li-Ion Starter Kit EURO