• Nilfisk GD5 battery rugstofzuiger

Nilfisk GD5 battery rugstofzuiger, de nieuwe Nilfisk GD5 batterij rugstofzuiger biedt alles om de taak sneller uit te voeren - zonder netspanningsnoeren en stopcontacten.

De rugstofzuiger laat u gemakkelijk werken! Compact en mobiel, verwijdert de Nilfisk GD5 batterij stofzuiger effectief stof in omgevingen met beperkte ruimte tussen stoelen, tafels en schappen. Deze Nilfisk rugstofzuiger is de ideale keuze voor cafes, restaurants, winkels, bioscopen, auditoria, conferentiezalen en in de logistiek.

Als het zwaarder wordt en het vuil ook, schakel dan de boost functie in van de Nilfisk GD5 batterij rugstofzuiger en extra zuigvermogen wordt toegevoegd om optimale zuigprestaties te garanderen. Dit alles met een snelheid die niet geëvenaard kan worden door stofzuigers op netspanning en dankzij het geluidsniveau van slechts 60 dB(A) is schoonmaken overdag mogelijk.

Naast de ruime mobiliteit, zorgen de lange werkduur, het snelle opladen en de speciale boost functie voor een bijzonder gunstige productiviteit. Gebruikmakend van twee 36V Lithium batterijen kunt u non-stop werken. Zet hem aan en start met werken!

Klik hier voor meer informatie over de Nilfisk GD5 battery rugstofzuiger.

De stofzuiger wordt standaard geleverd met parketzuigmond, plumeau, combi zuigmond, spletenzuiger, pre filter, stofzak, telescoopbuis, batterij lader 500W, Lithium batterijen.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nilfisk GD5 battery rugstofzuiger

  • Merk: Nilfisk
  • Model: 41600841
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1.603,25
  • €1195

  • Inclusief BTW: €1.603,25

Tags: Nilfisk GD5 battery rugstofzuiger